Hemma igen

 

Lördagskvällsmys med Wiola.
 
Så var vi hemma igen i vårat underbara och trygga land.
 
Att resa med varsin stor resväska packad med sommarkläder är ingen konst. Men att komma hem och tömma ur dom i tvättstugan. Ja, då ser man ett berg med arbete. Nåja, idag har vi ju tvättmaskinen till hjälp. så man ska väl inte klaga. Alla sommarkläder är nu tvättade och lagda på hyllan i väntan på nästa sommar. Det är nog ingen ide att ta på sig något sommrigt igen eftersom hösten verkar ha gjort entre.  
 
 
Anton, Lina och flickorna kom senare på kvällskvisten för övernattning.  Wiola har sovit med oss i dubbelsängen. Att en så liten och nätt person kan ta så stort utrymme... Men hon sov hela natten. Vi får sova en hel natt en annan gång.  
 
Henrik mellanlandade här i några minuter och drack kaffe i farten. Han jobbar i helgen och sedan en tid tillbaka har han extra personal insatt. Roligt att han är så anlitad och efterfrågad med sin trailer körning.
 
Viktor kör rally i Götene i helgen. Han blev tvåa i C-final och blev trea i B finalen. Han filmar sin körning med två kameror i bilen. Jag har just sett några minuter av hans körning. Oj, så fort det går!
 

Vackra Fällforsen, några kilometer uppströms från Nybyn.
 

Inga laxar syntes till.
 

Forsen dånar. Vacker att titta på. Ser ni "regnbågen"?
 

Söndagsmiddag med nära och kära.

Kommentarer
Postat av: Ulla

Jag har också haft tvätt, dessutom med en allt mer högljudd tvättmaskin. Så vi ska köpa ny, hämtas lördag. Sen blir det in med kläder i fina högar till nästa sommar om inte nån trevlig sistaminutenresa blir allför lockande.

2012-09-13 @ 22:05:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0