Rock `n`Roll Circus



I helgen var det dags för årets fest inne på hotellet för oss campare. Middag med show ingår i säsongsavgiften.
Problemet var vädret....
Det har regnat och blåst kraftigt under dagen. Meteorologerna förutspådde kulingvarning efter hela norrlandskusten med ökande styrka under natten söndagen. 
Lisa och Peter kom in till oss på en fördrink innan vi skulle gå iväg. Bägge deras paraplyer blåste sönder och ligger nu här på vårat golv och liknar mest ett rotsystem från en björk. 

Men någon ringde limosin service... Leif kom med sin bil och rattade galant oss fram till hotellets entre. Helt suveränt bra. Min frisyr, den största hotbilden, försvann i ett nafs. Torrskodda gick vi in med lätta steg till festligheterna. 

www.norrlimo.se
 

    

Över 300 säsongare åt tillsammans med övriga hundratalet inbetalande. Riktigt fullsatt till en fullspäckad jätte bra music show! Vi kom ju in riktigt på slutet men lyckades ialla fall få det bästa bordet längst in, med högläge och bra utsikt. Bufe` bordet erbjöd läckerheter i alla former.  


Detta blev kvällens enda inköp i baren för mej och Lisa. "Kvällens drink" valde vi för enkelhetens skull, det lät bra. Har aldrig druckit en sådan grön hälsodryck med så mycket blad och grönsaker i. En riktig sörja. Men, man ska inte låta sig luras av vad ögat ser. Det var bara att blunda och suga i sig hopkoket. Och den var jätte god!



Resten av natten var det disco. Precis min musik! Helt underbart..!
Hotellet har under året fixat till hela restaurang delen så att den känns enhetlig. Massor med belysning, strålkastare och ljusslingor överallt... till en vit bakgrund av vita skira gardiner. Helproffsigt.
Roligt att alla åldersgrupper ville va med på golvet. Många moves i timmar. 

www.pite-havsbad.se/evengemang/sommar_party 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0