Årets höjdpunkt; Grötfrukost på Polar Hotel

 
Årets höjdpunkt!!!!
Älvsbyns alla företagare var inbjudna till årets grötfrukost på Polar Hotel. Den här gångern var det inte "bara" gröt och en limpskiva som serverades som Fluxen tidigare år. Nej här var det julbetonad hotell frukost med allsköns läckerheter.
 
Bill har nu arbetet som kommunalråd i sex år. Detta var hans sista "framträdande". Bla Hotell kungen Hilding Holmqvist, Vd för Älvsbyhus och Polarbröd tackade honom för ett fint samarbete de gångna åren.  Nu blir Helena Öhlund Älvsbyns ansikte utåt.  Vi kvinnor får sträcka på oss.... Detta hade varit helt otänkbart för bara ett par decennier sedan...
 
Det var också kul att se hotellet nästan fullbokat med folk... Filminspelningen fortsätter (minns ej namnet på den) De ska vara här fram till jul och spela in i närområdet.
Vi alla kommunmedborgare ser även fram emot att hotellets avtal med restauranglinjen går ut nu vid årsskiftet.... Hotellet får tillbaka sitt kök och kan sedan erbjuda tjänster som ett hotell ska göra.
 
www.älvsbyn.just.nu
 
Tisdag och torsdag kväll kom familjen Antons och Henrik på file/Taco middag. Det är alltid lika roligt när de kommer hem.
 
Wiola sorterar paprika.
 
Cafe Allmecans jultallrik.
 
Frida och Susanne har tagit rast.
 
Fredags service på en av Älvsby Bensin Museums fordon. En betongbil från femtiotalet. Ståtlig klenod.
 
Samråd, Staffan och Kim.
 
 
Alla Viktor lediga fredagar tillbringar han med rally bilen, eller som här, med rallybussen.
 
Br Öhmans Väghyveln har kört dygnet runt den senaste veckan. Nu behövde den en liten översikt inför helgen. Mer snö är i antågande. (för två veckor sedan var det grönt ute.) Bra med snö... det ger jobb och så får man känslan av att det är ljusare fastän dagarna blir mörkare. Men snart vänder det........ 
 
Ja, jag avslutade arbetsveckan med att gå in på Nya Helenas. Där tog Lisa fram en klänning och ett halsband som var som gjort för mig. Det ska användas på Kåbdalis krogens lucia dans. Äntligen helg.
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Oj, törs inte komma till Kåbdalis krogens lucia dans, har inte nån ny klänning. Var också in på Nya Helenas, hittade bara halksockor till mamma.

2012-12-14 @ 22:23:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0