Nolia 50 år

Årets Noliamässa är anordnat här i Piteå. För oss som campar innebärer det att säsongen är en vecka "längre" pga av det stora antalet mässdeltagre/besökare som  bor här. (industri sem är ju över)  
Här står vi och tittar på ett rally tält som Staffan är intresserad av.
 
Utbudet "trädgård" verkar vara oändligt... Har läst någonstans att vi svenskar är en av de bästa på vår jord att köpa trädgårdsmöbler med tillbehör. Det här bordet i rostfritt/teak har ett nedsatt mässpris på 15 000 sek.
 
Jag kallar den här prylen "rockring" för så hette den då jag var barn. Modellen jag köpte heter S-Passion och säljs av en Pite tjej som importerar den. Det här är ett steg för mig att komma igång med någon form av rörelse och aktivitet. Vi får se hur det går.... Insidan på ringen innefattar "ploppar" som trycks in mot kroppen vid rörelse. Aj, oj, oj vad det KÄNNS.  Ringen väger två kilo och säljs nedmonterad i åtta delar i kartong.
 
Den här fantastiska skurhinken med centrifug moppen ska underlätta mitt liv där hemma som städare. Med den här konstruktionen på skaft/mopp/sil så pressar man bara skaftet rakt ned så så pressas vattnet ut med att snurr.  (anti-splash design). www.rpdemo.se
 
Mest tid tillringade vi dock vid husvagns försäljningen. Intressant att se på nyheter och förbättringar på minimala ytor. Utbudet varkar vara obegränsat. Helt fantastiskt.
Priset på den största husvagnen innebär samma kostnad som att köpa två villor hemma i byn.
 
Sen blev det bråttom hem igen för att gå på After Beachen. (näst sista dagen).
 
Det är mycket att titta på när man sitter ute på After Beachen. Att sitta och titta ut över havet är riktigt lugnande... Den här stora båten lotsade ut från Haraholmen och ut till havs. Sakta, sakta glider den fram. Vindkraftverken snurrar i bakgrunden och en typ av surfare glider över vattnet fram kors och tvärs.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0