Dans kring Granen, men hur?



Och så var det julpyntat på jobbet. Ni som inte riktigt ser vad som menas, kolla bildens mitt, högt upp. Det är en gran.
Den är skänkt av svärmor som ratat den för länge, länge sedan. Den tillhör de första modellerna som asiat länderna producerade till europa. Det är numera tydligt att de inte riktigt visste vad vi nordbor menar med ett julträd... Kanske producenterna tittat på ett foto av en liten nätt och behändig, rak och omogen planta... för att sedan förstora den, rakt av.
Nåja så tokig är den inte. Vi kan väl alla dra oss till minnes någon av våra förfäders "tragiska hörngranar" som tagits in till julens firande. Eller den där som tappade alla barren innan den ens kommit in. Eller granen som luktade misstänkt av något som djuren doftmarkerat...
Men det är bra att det finns atrapper till skogens växtlighet. Vi vill ju ha så många val här i livet.  
Huvudsaken att killarna är nöjda. Och de var dom. Tills någon undrade hur de skulle dansa kring den? Ja det problemet tar jag itu med imorgon. Vi ska ha ett personal möte om detta arbetsplats problem efter dagens slut. Så det blir övertid, utan ersättning för dom alla.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0