Mycket att göra


En stor del av dagen går åt till mat och dryck och allt vad det innebär.
Här har grillmästaren startat mat beredningen.
Vips! så stannar några andra experter för ett allmänt prat om denna ädla konst. 

Åh, vad gott med mat! Här har jag även öppnat en tetra Rose`vin. 
Har återupptagit intagen av denna ädla dryck när det är sommar och man äter en blodig köttbit. Mums...

En av nackdelarna (viktökning är ju en) skulle ju kunna vara diskningen. Men som vanligt vid campinglivet finns det inga tråkiga saker man gör.
Här kan man diska tillsammans, tre hushåll och altså få en trevlig pratstund med folk man inte känner. 
Diskrummet är byggt som en glasveranda med fin utsikt. Är det kallt ute så är det altså kallt att diska. 


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0