Tre Ess


De senaste decennierna har jag fotat oss tre syskon tillsammans vid olika träffar. Bilderna är samlade i ett litet album som sällan tas fram. Vid de tillfällen de lilla albumet trillar tram från den övriga högen, och man bläddrar i det, blir man påmind om åren som går.
Tur att det bara är innehållet som räknas, eller...


Det här blev en rörlig och rörig bild... Ingen av deltagarna var stilla en sekund. Stina har tagit tjejerna på bärplockning, därav de aktiva momenten.


Så här i början på augusti kan man inte räkna med att få en riktigt varm dag för bad. Men som vanligt med minderåriga barn så bryr dom sig inte ett dugg om solen skiner eller ej... (vi som är lite försiktigare vill ju gjärna bli "värmda" direkt av solens strålar vid uppstigning från vattnet) Så fort de fick se sjön så skulle de ner dit... Dom var jätte duktiga!



Pappa (till höger i bild, mot häbbret) grillade lax. Mamma serverade färsk potatis med rom sås. Middagen, som blev underbart god, serverades på altanen som numera knappt rymmer oss alla numera. Och fler ska vi bli.


Här undervisar "mästarna" någon av småkillarna hur man kastar ringar som ska landa snyggt och precis över de gula pinnarna. Ja, det här "spelet" och många andra är ju en trevlig sysselsättning för många, så här en trivselkväll på sommaren.
Som ni alla vet kan det bli mycket livat under spelets gång. Så även denna kväll. Ingen var riktigt överens vilka regler som skulle gälla. Någon riktig vinnare hörde jag inte tal om. Men kul hade dom!


På kvälls-kvisten gick vi ner i samlad trupp till eldstaden. Det var säkert minst en timma sedan vi fick ner nåt i strupen... Det löstes med grillade ostkorvar med grovt bröd.
Underbart att sitta med nära och kära vid en eldstad. Vattnet låg helt stilla under hela kvällen. Det enda som hördes var sjöfåglarnas plaskande i närheten.
Måste även få tillägga ett det verkar vara lite synd om små fåglarna som baserar sin kost på myggor och andra eländiga flygfän. Det har ju inte varit något antal i luften att prata om. I år har jag inte drabbats av ett enda flygangrepp av de där idioterna. (mygg o knott altså).

Staffan och Viktor tävlar i Västerås i helgen. Viktor kom på fjärde plats idag och ligger fortfarande etta i sin klass.

Ännu en bra helg.
Som började med den trevliga fredags kvällen hos grannarna vid husvagnen.
Så underbart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0